top of page

Dagkonferens i Stockholm på Hufvudsta Gård

Nästan som att vara på landet - med passion för mat

Dagkonferens i Stockholm

Dagkonferens

På Hufvudsta Gård Boutique House kan du och ditt företag hålla en dagkonferens i lugn och ro i en skön miljö. Ni kan vara produktiva och njuta på en och samma gång. Av våra elva rum, kan vi erbjuda er flera olika storlekar på både konferens - och grupprum. Och högst upp har vi lanterninen, vårt tornrum med en 360 graders utsikt, där ni ser ut över både Ulvsundasjön och Traneberg, liksom Pampas marina, Hornsberg och Augustendal gården med sina söta djur. Är ni en riktigt stor grupp har vi den fantastiskt vackra balsalen med stora kristallkronor i taket. Här får ni plats 80 personer i biosittning.

 

Mat

Vi har flera passioner här på gården, men en av dem är maten. Våra kockar lagar allt med omsorg, och vi försöker använda oss så mycket som möjligt av närodlat och ekologiskt, och anpassar självklart menyn efter säsong. Vi odlar även våra egna örter. Att konferera på Hufvudsta Gård är en gastronomisk upplevelse.


Psst! Visste du även att vi erbjuder matlagningskurser för företag?

 

Miljön

Att vara på Hufvudsta Gård är nästan som att vara på landet, nära vatten och natur, med hästar som gnäggar utanför, men samtidigt bara tio minuter från Stockholm city. Gården ligger precis vid vattnet, omringat av grönska och med en strandpromenad nedanför, ifall du och dina kollegor skulle vilja ta sig en skön bensträckare. Rummen är vackert inredda och på Hufvudsta har vi alltid färska fina blomsterarrangemang, som vår egen florist tar hand om. Här lämnas inget åt slumpen.

 


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page